ІСТОРІЯ

Науково-виробниче об'єднання "Сєвєродонецький Склопластик" засноване в 1959 р. За 60 років роботи ми налагодили співпрацю з партнерами з країн СНД та Європи і зарекомендували себе як надійний постачальник армованого склопластику.

За роки існування підприємства ми зробили технічне переозброєння і обладнали сучасні ділянки по виробництву скловолокна, пултрузійних склопластиків, штукатурної склосітки. Вони оснащені обладнанням провідних європейських виробників - німецького «Lipex», англійського «Pultrex» та ін., і це дозволяє нам випускати різноманітну продукцію стабільно високої якості.

Зараз ми виготовляємо 250 видів продукції, замовлення на яку надходять з 17 країн світу, в т.ч. Німеччини, Франції, Італії, Росії, Колумбії, Туреччині, Голландії, Польщі.

СЕРТИФІКАТИ І НАГОРОДИ

Виробництво сертифіковане відповідно до вимог міжнародного стандарту

ISO 9001:2015.

ТОВ «НВО« Сєвєродонецький Склопластик »